Handelsbetingelser

Bestilling

Når du har fortaget et køb hos Westkysten.dk, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Er den blevet væk så tjek evt. uønskede mails/spam.

 

Betaling  

Alle priser er vist i danske kroner og inkl. moms. Vi tager imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og MobilePay. Du indtaster dine kort oplysninger i et fortroligt og sikkert betalingsvindue via NETS A/S. Dine penge hæves først, når vi sender din pakke.

 

Levering  

Din ordre afsendes indenfor 1-2 hverdage. Bestillingsvarer har dog en lidt længere leveringstid, om varen er en bestillingsvare, er angivet inde på varen. Alle pakker sendes med Postnord eller GLS. 

Fragtpris med GLS og Postnord: fra 39 kr. 

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Westkysten.dk. Du sender blot en mail med dit ordrenummer, så sender vi en returlabel som du printer ud og sætter på pakken. Varerne skal pakkes lige så forsvarligt ind ved returnering, som da vi sendte dem til dig og varens emballage skal være intakt. 

 

Persondataloven

For at kunne gennemføre din ordre skal vi bruge dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer. Vi behandler dine oplysninger i henhold til Persondataloven, vi lover at vi hverken sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person.